Πληροφορίες αποστολής

Κόστος αποστολής στην Ελλάδα 

Υπάρχουν τρεις τρόποι παραλαβής των εμπορευμάτων μας.  

  1. Παραλαβή από το κατάστημα.
  2. Αποστολή με COURIER.  ​Το κόστος αποστολής της παραγγελίας σας εξαρτάται από το βάρος και τον όγκο της.Για πραγματικό ή βάσει ογκομέτρησης βάρος μέχρι 4 κιλά το κόστος είναι ανάλογα με τον προορισμό
  3. Εντός Αττικής 6,00€
  4. Για χερσαίους προορισμούς 7,00€
  5. Για νησιωτικούς προορισμούς 8,00€ Για κάθε επιπλέον κιλό, η επιβάρυνση είναι 1,50€

Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.

3.Αποστολή με τις μεταφορικές εταιρίες και τα ΚΤΕΛ γίνεται κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη και το κόστος μεταφοράς επιβαρύνει αυτόν. Σ’ αυτήν την περίπτωση δεν υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή.

 Το κόστος αποστολής των ποδηλάτων εξαρτάται από το βάρος τους και η αποστολή γίνεται  κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας  με τον πελάτη.  Τα ποδήλατα μπορούν να αποσταλούν 100% ρυθμισμένα και συναρμολογημένα – με πιθανή χρέωση.

  1. Οι αποστολές των συναρμολογημένων ποδηλάτων πραγματοποιούνται είτε σε κούτα, είτε τυλιγμένα με aeroplast. Στην περίπτωση που τα ποδήλατα σταλούν σε κουτί, θα πρέπει να αφαιρεθούν τα πετάλια, ο εμπρόσθιος τροχός και οι βοηθητικές ρόδες στα παιδικά ποδήλατα.
  2. Διαφορετικά, τα ποδήλατα χωρίς συναρμολόγηση αποστέλλονται σε συσκευασία της εταιρείας.

Χρόνος παράδοσης/Τρόπος Αποστολής

Η παραγγελία θα φτάσει στον τόπο παράδοσης εντός 48 ωρών από την στιγμή που υπάρχει σε διαθεσιμότητα στο κατάστημα, για τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας (από τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας), ενώ ο χρόνος παράδοσης για τις δυσπρόσιτες περιοχές αυξάνεται σε 72 ώρες. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.tasosbikes.gr χρησιμοποιεί υπηρεσίες ταχυμεταφορών (courier) για την ασφαλή και γρήγορη αποστολή των προϊόντων και μεταφορικές εταιρίες για την αποστολή των ποδηλάτων.

Επιστροφή & αλλαγή εμπορευμάτων 

Η επιστροφή εμπορευμάτων γίνεται δεκτή για τους παρακάτω λόγους:

  1. Εάν το προϊόν φέρει φθορές για τις οποίες ευθύνεται η μεταφορική εταιρία (ΦΘΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ COURIER). Τότε το κόστος επιστροφής του εμπορεύματος επιβαρύνει την εταιρία μας και η αποστολή  των καινούργιων εμπορευμάτων  γίνεται εντός 10 ημερών.
  2. Εάν το προϊόν δεν καλύπτει τις ανάγκες σας τότε η επιστροφή του γίνεται δεκτή εφόσον βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία, άθικτο, εντός 14 ημερών. Σε αυτή την περίπτωση το κόστος αποστολής και επιστροφής του εμπορεύματος επιβαρύνει τον πελάτη.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, θα ήταν χρήσιμο να ελέγχετε την κατάσταση των διατιθέμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας  κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ).

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.tasosbikes.gr δε δέχεται επιστροφές προϊόντων που έχουν ανοιχτεί ή χρησιμοποιηθεί.

 Το προϊόν θα μπορεί να αντικατασταθεί με κάποιο άλλο ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας. 

Άρνηση Παραλαβής Παραγγελίας

Σε περίπτωση που πραγματοποιήσετε ηλεκτρονική ή τηλεφωνική παραγγελία, σας αποσταλεί και για προσωπικούς σας λόγους αρνηθείτε να την παραλάβετε κατά τη στιγμή της παράδοσης, τότε επιβαρύνεστε εξολοκλήρου τα μεταφορικά έξοδα x2 για την αποστολή της παραγγελίας από εμάς πρός εσάς και για την επιστροφή της παραγγελίας από εσάς πρός εμάς

Σε αντίθετη περίπτωση, που δεν υπάρξει ανταπόκριση από τη μεριά σας, η εταιρεία μας επιφυλάσσεται να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά της.